A-poikien karsinnat päätökseen

A-pojat pelasivat SM-karsintasarjan viimeisen ottelunsa lauantaina Tehtaan kentällä JJK:ta vastaan. Tuloksena tasaisesta pelistä oli tappio numeroin 1-2.

Kotijoukkue aloitti virkeästi ja sai heti aikaiseksi pari hyvää hyökkäystä. Ote kääntyi kuitenkin JJK:lle ja Haka/Härmän maalilla piti kiirettä. Ensimmäinen maali nähtiin kuitenkin vieraspäädyssä. Timo Viljanen pääsi laukomaan noin kahdestakymmenestä metristä tarkan kudin vasempaan alanurkkaan, ja se yllätti JJK:n veskarin.

Timon veto uppoaa estelyistä huolimatta.

Kuitti tuli heti perään. Ruuhkatilanteesta pallo survottiin Haka/Härmän maaliin. Ottelu jatkui ensimmäisen jakson vieraiden lievässä hallinnassa.

Toisella jaksolla valkopaidat saivat uuden vaihteen päälle. Pallo pysyi hyvin hyökkäyspäässä ja JJK oli aika ajoin kovassa pyörityksessä. Lähimmäksi tasoitusta pääsi Leevi Lundell, jonka kudin maalivahti vaivoin torjui kulmaksi. Yliajalla pallo saatiin maaliin saakka, mutta Dani Molin oli ehtinyt juuri ja juuri paitsioon.

Leevin murtautumisen seurauksena maali oli hilkulla.

Tappio tuli, mutta FC Haka/Härmä pelasi hyvän ottelun. Vastuuvalmentajan tehtävän jättävä Asko Jussila kertoi olevansa tyytyväinen poikien esitykseen kolmessa viimeisimmässä ottelussa. Hän totesi kuitenkin, että joukkue antoi alussa liikaa tasoitusta kilpailijoille. Jos halutaan pärjätä karsinnoissa tai ylemmällä sarjatasolla, valmistautuminen tulisi aloittaa aikaisemmin ja tehokkaammin kuin nyt tapahtui.

A-poikien taival jatkuu toukokuussa ykkösdivisioonassa. Vastuuvalmentajan paikan ottaa Jari Pyykölä. Tavoitteena on sijoittua sarjan kärkeen ja osallistua vuoden päästä jälleen SM-karsintoihin.

Ottelun tähtiraadissa tarkkailivat Pepi Latosaari ja Esa Karirinne. Ei tähtien valinta nytkään helppo ollut, mutta ne jakaantuivat nyt näin: