Turnausmajoitus ja ruokailu

FC Haka juniorit myy turnaukseen kokonaispaketin, mihin sisältyy majoitus ja kaikki ruokailut. Haka juniorit laskuttavat koko paketin turnaukseen osallistuvilta joukkueilta ennen turnausta, mutta joukkueet itse varaavat majoituksen hotelli Waltikasta epäselvyyksien välttämiseksi. (03) 5771 400 (arkisin klo 9-16). Mikäli joukkue ei majoitu Waltikassa, mutta haluaa kuitenkin syödä turnausruokailut, niin pyydämme ottamaan yhteyttä turnauspäällikköön Mikko Hatakkaan (0400-993954). Hotelliin majoittuville joukkueille tiedoksi: Hintaan sisältyy mahdollisuus käydä hotellin saunassa sekä perjantaina, että lauantaina. Lisäksi joukkueiden taustoille on tarjolla kahvia vapaasti koko turnauksen ajan.

Majoitus: Hotelli Waltikka, Hakalantie 6.

Majoitus- ja ruokailupaketin hinta on 125€/henkilö (sisältää ruokailut ja majoituksen hotellihuoneissa). Vaihtoehtoisen paketin hinta 111€/henkilö (sisältää ruokailut ja majoituksen kabinetin lattialla koulumajoitustyylisesti).

Ruokailu: Hotelli Waltikka, Hakalantie 6.

Perjantaina päivällinen ja iltapala, lauantaina aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala, sunnuntaina aamiainen ja lounas.

Ruokalista päivitetään myöhemmin.