B-tytöt: Niukka tappio suomen kauneimmalla kentällä

IMG_1154-2

Haka ja ParVi YJ:n pelit jatkuivat lauantaina 9.8. ottelulla SalPaa vastaan Valkeakoskella. Tällä kertaa peliareena oli Suomen kaunein kenttä, Tehtaan kenttä. Tästä ottelusta oli puhuttu monia kertoja harjoituksissa ja tunnelma oli odotetun latautunut. Jälkikäteen ajatellen taisi mennä liiaksi jännityksen puolelle.

Otteluun saatiin jälleen kerran hyvä alku. Pelikellossa oli vajaa kymmenen minuuttia, kun Eerika tuikkaa läpiajosta numerot 1-0 kotijoukkueelle. Tästä maalista eteenpäin YJ:n hyökkäyspeli takkuili. Ottelussa ei missään vaiheessa ollut ongelmia hallita peliä ja tilanteita saatiin luotua, mutta viimeiset ratkaisut ontuivat pahasti. Läpiajoista ei palloa saatu ohi maalivahdin ja kaukolaukauksetkin menivät selvästi ohi maalin. Ja historiahan sen kertoo, kun et itse tee paikoistasi maalia, niin vastustaja kyllä tekee.

Tässä pelissä vastustajalla oli aivan älytön määrä onneakin matkassa. Kun kotijoukkue jatkoi maalipaikkojen tuhlailua, käy vastustaja tekemässä toisen puoliajan alkuun helpon maalin, muutaman YJ:n oman pelaajan kautta. Tästä ei kuitenkaan kotijoukkue lannistu, vaan vyörytys jatkui kohti Salpan maalia. Mutta kun ei mene, niin ei mene. Vastustajalla tuntui kuitenkin onni jatkuvan. Vastustajan toinenkin maali syntyi vaarattomasta tilanteesta, kimmoten meidän omista pelaajista maaliin.

Katsomon villisti kannustaen loppupeli haettiin tasoitusta, mutta siinä ei onnistuttu. Pelistä jäi karvas maku, sen näki pelin jälkeen jokaisen kasvoilta. Tästä pelissä tarjottiin 3 pistettä, mutta käteen jäin puhdas nolla. Yrityksen puutteesta ei voi ketään syyttää, mutta koko kauden ongelma jatkui tässäkin pelissä. Pallo pitäisi laittaa paremmalla prosentilla maaliin.

Lopputulos 1-2. Yleisöä n. 50.

Joukkue kiittää kaikkia osallisia tästä upeasta tapahtumasta ja mahdollisuudesta päästä pelaamaan upealla kentällä!  Seuraavan kerran B-tytöt pelaavat kotiottelun 3.9. Hämeenlinnan Pullerilla, vastassa FC Nokia.