Tyttöturnaus 6.-7.10.2018

FC Haka juniorit ja Hotelli Waltikka järjestävät yhteistyössä Sport Waltikka -turnauksen T15- ja T18-joukkueille 6.-7.10. Valkeakoskella.

Ottelut pelataan Tehtaan kentän ja Saharan tekonurmilla sekä Lotilan nurmikentällä. Ensimmäiset pelit alkavat la klo 10 ja viimeiset su klo 17.

Turnauskeskuksena toimii hotelli Waltikka, joka sijaitsee kävelymatkan päässä kentiltä.

Otteluiden keskellä lauantaina Tehtiksen iltavaloissa pelataan Ykkösen ottelu FC Haka – JJK, johon joukkueilla on vapaa pääsy.

Säännöt:

Jury

Turnauksessa toimii kolmihenkinen jury, johon kuuluu yksi joukkueenjohtaja, erotuomareiden edustaja sekä Turnauspäällikkö. Juryn valinta tehdään ennen turnauksen alkua ja ilmoitetaan joukkueille.

Varoitukset

Mahdolliset varoitukset ovat turnauksessa ottelukohtaisia. Kentältäpoisto kahdella varoituksella aiheuttaa yhden ottelun pelikiellon. Myös suorasta kentältäpoistosta aiheutuu yhden ottelun pelikielto, ellei erotuomari tee raporttia erityisen törkeästä rikkeestä. Tällöin kilpailun jury voi tuomita muita rangaistuksia.

Järjestys sarjassa/alkulohkossa

Jos vähintään kaksi joukkuetta päätyy turnausmuotoisessa kilpailussa tasapisteisiin, ratkaisee järjestyksen:

1. Kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten otteluiden

a) pisteet, b) maaliero, c) tehdyt maalit.

2. Mikäli 1. kohdan perusteella ei ratkaisua synny, ratkaisee järjestyksen näiden joukkueiden kaikkien otteluiden a) maaliero, b) tehdyt maalit.

3. Jos kohdan 2. perusteella ratkaisua ei synny, ratkaisee järjestyksen arpa.

Jatko-ottelut

Jos jatko-ottelu päättyy tasan, voittaja ratkaistaan suorittamalla rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella laukojalla. Mikäli kolmen laukojan jälkeen kilpailu ei ole ratkennut, jatketaan pelaaja kerrallaan ”äkkikuolema” menetelmällä. Kaikki laukojat valitaan varsinaisen peliajan päättyessä kentällä olleista pelaajista.

Ottelun peliaika, pallot

Ottelujen peliaika on 2×25 minuuttia. Ottelut pelataan 3 pallon systeemillä.