C15 – 02-pojat

FC Haka C15
FC Haka C15

C15-poikien (2002) kalenteri.

Instagram: @fchakac15

Hakan C15-pojat (2002) pelaavat kaudella 2016-17 kevätkierroksella Satakunnan piirin Alueliigaa.

Maksatko tuhansia euroja siitä, että istut pelit penkillä tai pelaat joka toisen tai kolmannen pelin? Kehittääkö se sinua pelaajana? Ei varmaan kehitä. Viekö muut pelaajat kaiken peliajan nenän edestäsi vaikka pärjäisit yhtä lailla kentällä?

No, meillä ei tarvitse haikailla peliajan suhteen. Jokaiselle riittää aikaa kentällä ja sen ulkopuolella kehittyä hyväksi pelaajaksi.

Kausimaksu meillä jää aina alle 1.400,00€:n kaikkineen kuluineen. Tässä summassa on myös pelireissuja mukana. Tuon summan kun jakaa saadulla peliajalla, niin jokainen voi mielessään miettiä mukana olemisen hinta/laatusuhdetta vs. penkillä istumiseen ja harvakseltaan tulevaan peliaikaan.

Meillä kannustetaan ja kehitetään kaikkia pelaajia tasapuolisesti yksilön tarpeet huomioiden ja joukkueen etua ajatellen.

Olemme panostaneet jokaisen pelaajan yksilölliseen valmennukseen jonka avulla pelaajasta kasvaa kova pelimies Suomen kentille.

Meillä on 2 valmentajaa, fysiikkavalmentaja, joukkueenjohtaja ja toimiva huolto.

Fysiikkavalmennuksessa olemme ottaneet huomioon pitkän talven ja kevään pelien vaatimat tarpeet, aina peruskunnosta lihaskuntoon ja juoksutekniikkaan asti.

Tästä on ollut erittäin hyvät kokemukset. Peleissä jaksetaan painaa loppuvihellykseen asti ja suuremmilta vammoilta ollaan vältytty. Lisäksi lihaskunto on kaikilla pelaajilla rautaista luokkaa.

Erinomainen valmennus hoitaa monipuolisen valmennuksen ja taktiikan, huolto vastaa toiminnoista harjoituksissa ja peleissä kentän laidalla, jojo hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ja yhteydenpidon.

Tuloksellisesti, vaikka pieni ryhmä olemmekin, olimme toissa kaudella Alueliigan hopeasijalla, viime kaudella olimme Alueliigassa neljänsiä. Ei ollenkaan huonosti.

Meillä homma toimii ja olemme hitsautuneet tiiviiksi ryhmäksi. Meillä on kivaa harjoituksissa, peleissä ja kentän ulkopuolellakin. Liian vakavaa tämän ei tarvitse olla.

Pidämme säännöllisesti yhteyttä vanhempiin sähköpostitse. Pelireissuilla reaaliaikainen tulospalvelu toimii Whatsupin avulla, tilanteiden nopeat muutokset samalla järjestelyllä.

Pelaajien tarvitsee keskittyä vain ja ainoastaan harjoittelemaan ja pelaamiseen. Me muut hoidamme loput.

Harjoituskautemme on jo alkanut, mutta se ei estä liittymästä mukaan joukkoomme. tule mukaan kokeilemaan, se ei maksa mitään.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteessa hakajuniorit2002(ät)gmail.com tai puhelimitse joukkueenjohtajaan numeroon, 040-184 1724.

Pelaamme jokaisen pelin suurella, musta-valkoisella Haka-sydämellä. Annamme aina kaiken pelikentällä oma logomme eteen. Halu-Asenne-Kunnia-Arvot ovat meille tärkeitä sanoja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Jokainen ottelu lähdetään aina voittamaan, ihan aina.

Tässä linkki joukkueen tapahtumiin:

C14AL Otteluohjelma ja sarjataulukko

Joukkueen kuulumisia voit myös seurata Instagramissa osoitteessa @fchakac15

Joukkueen kalenteri on nähtävissä sivun ylälaidassa olevastra linkistä.

Tule mukaan kokeilemaan!