Heikko esitys

A-pojat kohtasivat Pallo-Iirot sunnuntaina Raumalla. Homma alkoi mennä vihkoon jo parkkipaikalla kun huomattiin peliasujen jääneen Valkeakoskelle. Onneksi vastustaja sekä tuomarit olivat myötämielisiä, ja saatiin pelata reenipaidoilla sekä sosiaalishortseilla.

Peli alkoi aika varovaisissa merkeissä. Oudosti pomppiva pallo ja vasta-aurinko aiheuttivat vaikeuksia mustapaidoille, ja muutenkin viimeinen terävyys tuntui puuttuvan täysin. Ensimmäisellä puoliajalla ei kumpikaan joukkue saanut rakennettua yhtäkään vaarallista maalipaikkaa, mutta epäonnistuneen purun jälkeen kotijoukkue sai ilmaisen paikan ja pääsi tauolle 1-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle Haka tuli hiukan paremmin, ja ainakin valkomustien lasien takaa näytti että hallittiin peliä. Pallo-Iirot sai kuitenkin vastahyökkäyksistä joitakin vaarallisia maalipaikkoja, mutta ne Samu maalissa hoiteli hyvin. Yhdestä aiheutui kuitenkin kulmapotku, jonka jälkitilanteesta Iirot rokottivat loppunumeroiksi 2-0.

Totuuden nimissä on sanottava ettei Haka tällä reissulla aiheuttanut juuri minkäänlaista uhkaa raumalaismaalille koko pelissä. Joukkueen ilme oli jotenkin väsynyt ja haluton. Erittäin moni pelaaja alisuoritti tänään eikä kukaan noussut esiin ja ottanut porukkaa niin sanotusti reppuselkään. Nyt on kahden viikon tauko peleistä ja sinä aikana toivottavasti terävyys löytyy, koska vastassa on etukäteen kovaksi tiedetty TPV eikä missään tapauksessa haluttaisi tappioputkea kolmen ottelun mittaiseksi.