Haka B1 – SalPa 0-1

Jaa tämä juttu!

B-pojat kohtasivat lauantaina tehtiksellä toisen sarjan kahdesta kärkiporukasta, SalPan Salosta. Peli oli ehkä kauden kovavauhtisin, ja hyökkäyksiä rakennettiin ensimmäisellä puoliskolla suhteellisen tasaisesti molempiin päihin. Vierailija tosin sai hyökkäyksensä vietyä pidemmälle, ja jokusen kerran vain hyvä tuuri ja tolpat pelastivat kotijoukkueen takaiskuilta.  Muutama minuutti ennen taukoa SalPa sai kohtuullisen kevyesti tuomitun rangaistuspotkun, jonka seurauksena taukonumerot olivat 0-1 vierasjoukkueelle. Ikävä sanoa mutta ehkä ansaitusti.

Toinen puoliaika alkoi Haka-merkkisesti, ja kotijoukkue sai useamman mylläkän SalPamaalille. Kertaalleen tuuletettiin jo maaliakin mutta lippu oli ylhäällä paitsion merkiksi. Alun pyörityksen jälkeen peli tasoittui ja molemmilla oli paikkansa. Maaleja ei tullut kumpaankaan päätyyn ja vierailija vei pisteet Saloon.

Tappiosta huolimatta ei voi kuin kehua joukkueen asennetta ja taistelua. Tällaisella peli-ilmeellä voitetaan useammin kuin hävitään.