B2 murskavoittoon Pullerilla

Jaa tämä juttu!

Lauantaina pelattiin Hämeenlinnassa B-poikien kolmosdivaria, ottelu HJS2 – Haka-j2. Ensimmäinen puoliaika mentiin lievästi Hakan komennossa. Savisen liukas kenttä ja HJS-pelaajien rumat otteet pitivät koko ajan huoltoa pienessä jännityksessä että tuleeko loukkaantumisia. Tauolle siirryttiin Hakan niukassa 0-1 johdossa.

Toiselle puoliajalle HJS kovensi otteitaan ja Haka tempoaan. Puoliajan ensi puoliskolla Haka saalisti kaksi maalia, HJS kaksi ulosajoa. Tämän jälkeen ottelu siistiytyi, mutta ymmärrettävästi kotijoukkueen pelihuumorikin katosi. Viimeinen kaksikymppinen olikin sitten lähinnä maalintekoharjoittelua, ja lopputulokseksi kirjattiin 0-8 vierasvoitto. Kallion Rikulle komea nollapeli. Koko Hakan joukkueelle voidaan antaa iso hatunnosto siitä etteivät lähteneet mukaan Hämeenlinnan rumaan peliin eivätkä provosoituneet edes suunsoittoon, vaan keskittyivät pelaamiseen. HJS:n kunniaksi sanottakoon että pelin jälkeen muutama hämeenlinnalaispeluri kävi pahoittelemassa ottelun kulkua.