B-pojille tappio Hämeenkyrössä

B-poikien kakkosjoukkue matkasi sunnutaina Hämeenkyrön Apassien vieraaksi. Apassit aloitti vahvasti ja pyöritti alkuhetket peliä hyvin. Kahdeksannella minuutilla kotijoukkue siirtyikin johtoon. Maalin jälkeen Haka sai kuitenkin pelinsä toimimaan ja hallitsi kenttätapahtumia oikeastaan koko loppupelin. 18. minuutilla Antti Tuominen antoi komean pitkän avauksen linjan taakse ja Otto Lahtinen käytti tilanteen hyväksi tehden taukonumeroiksi jääneen tasoituksen, vaikka paikkoja vierasjoukkueella oli enemmän kuin tarpeeksi ratkaista ottelu ja tuoda pisteet Valkeakoskelle.

Toisella jaksolla Apassit sai vastahyökkäyksistä kaksi maalia, kun Hakalta onnistui vain Aku Nyyssönen komealla laukauksella takaylänurkkaan. Ei lohduttanut vaikka vastustajan valmentajakin myönsi Hakan olleen parempi, mutta takkiin tuli 3-2. Kuten valmennus totesi, näin käy kun paikoista ei tehdä maaleja. Eli ihan hyvästä pelistä huolimatta tyhjin käsin tultiin kotiin. Tähtiraadin asiantuntijana toimi tällä kertaa tuleva Tehtiksen Taistelija Veikka Kaasalainen.