B2:lle tasuri Kyötikkälän perunapellolta

B:n kakkosjoukkue jatkoi kolmosdivariotteluitaan Kangasalan Kyötikkälässä sunnuntaina. Koulu oli tältä keväältä selätetty, nyt pitäisi selättää FC Kangasala. Pahimmaksi vastustajaksi nousivat kuitenkin olosuhteet. Ilmeisesti viipyilevän kevään takia kenttä oli aivan ala-arvoisessa kunnossa. Sehän toki oli molemmille sama. Sama oli molemmille myös tuomari. Sanotaan nyt kauniisti että tuomari oli tasapuolinen. Ei viheltänyt kummallekaan mitään. Ajoittain peli muistuttikin enemmän vapaa-ottelua kuin jalkapalloa, repimistä, raastamista ja nilkoille potkimista.

Itse ottelussa Hakan peli sujui hienosti niin kauan kuin pojat malttoivat pitää pallon maassa. Korkeat syötöt pomppivat kentästä johtuen mihin sattuu. Päästiin jopa 2-0 johtoon Otto Lahtisen ja Vikke Aholan maaleilla. Ennen taukoa Kangasala kuitenkin tasoitti, ja toisella jaksolla kotijoukkue nousi ”once in the lifetime”-laukauksella tasoihin.

Eli lopputulos 2-2. Tähtiä saaneiden lisäksi voidaan mainita että Paajasen Aleksi oli varsinkin alkupuolella ottelua pirteä, kuten totutusti myös Aholan Vikke. Iivari Turkkinen pelasi myös hyvän pelin, älykkäitä juoksuja, joita ei tänään ikävä kyllä onnistuttu riittävästi hyödyntämään. Tähdet jaettiin seuraavasti: