B kakkonen: Haka-j – Peimari Utd

B-junnujen kakkosdivisioona jatkui aurinkoisella tehtiksellä maanantaina 29.5. Vastassa oli meikäläisille uusi tuttavuus Peimari Utd Paimiosta. Vastustajasta tiedettiin sen verran että sillä oli viidestä pelistä yhdeksän pistettä kuten meilläkin.
Ottelu alkoi täydellisellä Hakan hallinnalla, ensimmäiseen varttiin ei vierailija päässyt omalle hyökkäyskolmannekselleen. Kotijoukkue siirtyi johtoon toisella minuutilla. Tomy Nurmesniemi syötti Onni Huviselle, joka siirsi Ville Branderille. Ville tykitti unelmavedon yläriman kautta maaliin. Sanottakoon että enää ei kannata mennä ihmettelemään riman heilumista, huhu kertoo että kenttähenkilökunta sai sen pysäytettyä jo varhain tiistaiaamuna. Mutta peli siis jatkui Hakan hallinnassa, ja viidennellätoista minuutilla pojat vaihtoivat osia, Ville syötti ja Onni siirsi valkopaidat 2-0 taukojohtoon.
Toisella puoliajalla jatkettiin siitä mihin ekalla jäätiin. Haka hallitsi ja Peimari juoksi perässä. Laskimme koko ottelussa Lindgrenin Samulle Hakamaalilla yhden torjunnan, toki tärkeän sellaisen. Toisen puoliajan loppupuolella kaunisteltiin hiukan numeroita, ensin Ville laittoi pallon vastustajan kautta maaliin. Eli omalla maalilla 3-0. Sitten Villen oikealta antama sivuvapari leijaili lähes koko maalinedusryhmityksen yli ja Oskari Kukkonen niittasi loppunumeroiksi 4-0.
Ottelu oli koko joukkueelta erittäin tasapainoinen esitys, taas ansaitsisivat kaikki pelaajat tähtiä ja palstatilaa. Mainittakoon nyt kuitenkin tähtipelaajien ja maalintekijöiden lisäksi erikseen Vikke Ahola, joka jaksoi raataa ja raastaa vielä kun muu joukkue alkoi jo hiukan jarrutella.
Tähtiä jakoi tällä kertaa sapattivapaata valmennushommista pitävä Petri ”Pepe” Pynnönen.