B1 Back on track

B:n ykkösellä oli takanaan kaksi rumaa tappiota, ja se ei voi olla näkymättä joukkueen fiiliksessä. Lauantaipäivän kotiotteluun HJS:ää vastaan lähdettiinkin tavallista jännittyneemmissä tunnelmissa. Ottelu alkoi tarkkana puolustuspelaamisena ja ehkä jopa hienoisesti HJS:n hallinnassa. Puolentunnin pelin jälkeen tuntui kun jokin lukko olisi pojilta auennut ja peli alkoi kulkea harjoituskauden malliin eli kotijoukkue otti hallinnan. Pian sitten kentän herra ja hidalgo Juho Viitaharju seurasi oman laukauksensa karoille ja viimeisteli taukonumeroiksi 1-0. Toisella puoliajalla ei ollut sitten mitään hätää pientä loppupaniikkia lukuunottamatta, mutta numeroitakaan ei kaunisteltu. Eli erittäin tärkeä ja helpottava voitto 1-0.

Tähdet jakoi tänään Juniorijalkapallolegenda Pertti Nieminen seurueineen.