B:n kolmosessa runsaasti maaleja

Haka B:n kakkosjoukkueelle saapui lauantaina vastustaja Hämeenkyröstä, kun kotijoukkueen haastoi sarjan kahdella voitolla aloittanut Apassit. Peli alkoi lievällä vierashallinnalla, ja Apassit pääsivätkin maalinedushässäkästä tuikkaamaan vierasjohdoksi 0-1. Vastustaja vyörytti tämän jälkeenkin mutta kotijoukkue piti pintansa ja alkoi pikkuhiljaa saada otetta pelistä. Kun sitten saatiin ensimmäinen kulmapotku, ei Aku Nyyssönen kainostellut, vaan upotti suoraan lipulta 1-1 tasoituksen. Pian ruutupaidat kuitenkin kuittasi, ja heidän kulmapotkunsa päättyi puskumaaliin, 1-2.
Valkopaidat eivät häkeltyneet, vaan pistivät todellisen myllyn pystyyn. Ensin Joonas Karisalmelta maailmanluokan avaus, Aleksi Paajanen irtosi, kiersi maalivahdin ja tasoitti kahteen-kahteen. Sitten Nino Nieminen tuli laidalta läpi ja laukoi, karoille hiipi A. Paajanen ja upotti päivän toisensa. Otto Lahtinen murtautui laidalta läpi, kavensi keskelle ja tykitti 4-2. Sitten Henrik Riskun keskitys ja puolustaja käänsi omaan maaliin. Seitsemässä minuutissa tappiotilanteesta 5-2 johtoon!
Tämän jälkeen pelin tempo hiukan laski ja puoliajan loppupuolella hämeenkyröläiset pääsivät rokottamaan kahdesti. Tauolle siirryttiin siis niukassa kotijoukkueen 5-4 johtoasemassa.
Toiselle puoliajalle hakalaiset tulivat sillä asenteella että peli hoidetaan. Kun reilu viisi minuuttia oli pelattu nosti Kukkosen Oskari laidalta reilusta kolmestakympistä maalivahdin yli ja kotijoukku kahden maalin johtoon. Neljä minuuttia myöhemmin Vikke Ahola mursi Apassi-puolustuksen ja hakeutui tekopaikkaan, 7-4. Vartti ennen loppua Nino Nieminen murtautui vielä laidalta läpi ja pyssytti kotijoukkueen 8-4 johtoon. Kun vastustaja ”kaunisteli” loppunumeroiksi 8-4, aukesi Hakan pistetili ja vastaavasti Apassien orastanut voittoputki katkesi. Tärkeä voitto, tulevaisuudessa vielä hiukan tarkempaa puolustusta niin hyvä tulee.
Yleisömerestä löydettiin tällä kertaa tähtiraatiin pitkän linjan juniorifutisvaikuttaja Matti Huvinen. Tähdet jakautuivat seuraavasti: