Haka C-tytöt aloittivat voitolla piirinsarjan

Haka C-tytöt kohtasivat vieras pelissä FC Kangasalan. Peli pelattiin Saharassa, Kangasalan kenttä olosuhteiden takia.

Haka tytöt olivat hyvällä asenteella pelissä mukana. Puolustus pelasi tiiviisti estäen, maalivahti Hanna Ketosen avustamana, Kangasalan maalinteko yritykset.

Keskikenttä pelasi viisaasti jakaen palloa ja Haka tytöiltä nähtiinkin monta hyvää läpiajo tilannetta.

Onnistumisiakin tuli kun Noora Laurila siirsi hakan 0-1 johtoon ja Anniina Passila lisäsi puoliaika tilanteeksi 0-2.

Toisella puoliajalla nähtiin tyttö futiksen Fair Play- tilanne, kun Aava Palma tykitti yläriman kautta pallon maaliin, tuomari ei ollut varma maalista, mutta kun hän kysyi niin Kangasalan maalivahti kertoi pallon käyneen maalissa ja näin tilanne oli 0-3 ! Pelin lopussa Anniina lisäsi maalillaan lopputulokseksi 0-4 Hakalle!

Näin saatiin piirinsarja pelit käyntiin ja seuraava peli onkin heti Tiistaina 25.4 klo 19.40 Tehtaan kentällä kun vastustajaksi saapuu Tervakosken Pato.

Kaikki jalkapalloilun ystävät paikalle kannustamaan Haka tyttöjä !!