C14 Alueliigaa: FC Jazz – FC Haka, 2-3!

Palaveria tummenevan taivaan alla.

Viime viikon lauantai, 10.9.2016.

Alueliigan kuumin kamppailu oli käsillä, vastassa FC Jazz Porin Herralahdessa.

Tuntia aiemmin A-juniorit kävivät iskemässä porilaisia pataan ja jatkoivat kohti SM-hopeaa. Isot onnittelut A-junnuille! Halusimme myös voiton tästä pelistä, 3 pisteellä kärki ei karkaisi liian kauas.

Asiaan: tasaista vääntöä alusta alkaen. Jazz painosti kovaa mutta Antti Paasi maalissa kesti hyvin.

12” Kulmatilanteesta Seeti Salonen pääsee melkein maalin makuun, mutta pusku aavistuksen yli maalin. Ei ihan vielä.

13” Wiljam Valtonen laittaa vaparin jälkitilanteesta, maalivahdin tiputettua pallon, meidät johtoon 1-0. Hyvä pojat, tästä se lähtee. No, ei lähtenyt vielä.

Jazz painostaa entistä kovempaa. Ei saa antaa tilaa! Kovempaa prässiä nyt!

22” se virhe kuitenkin tapahtuu ja Jazz tasoittaa. Sitten aloitimme puristamisen, 27” ja 2-1. Syötöt eivät tavoittaneet nyt omia.

HT.

No problem!

Heti toisen jakson alkuun vapari meille. Kapteeni Topias Listo pallon taakse. Täydellinen veto, suoraan oikeaan yläkulmaan ja tasoitus oli selvä, 2-2! Hyvä Topias, hieno maali!

Saimme otteen pelistä, mutta Jazz oli edelleen vaarallinen. Meillä oli taas paikkoja, mutta viimeistely ontui.

Ajassa 72” tapahtuu jotakin, jotakin sellaista joka sai kynän tippumaan kädestä.

Juha Närhi pamauttaa kauden komeimman 25 metristä vastapalloon ja pallo toisen kerran ylänurkassa. 2-3 meille! Hyvä Juha, hieno oli!

Jännäksi taas meinasi mennä, Jazz ei antanut periksi. Nitroja tarvittiin. Loppuminuuteilla tuomari antaa Jazzille mahdollisuuksia vapareista muutaman minuutin lisäaikaankin ilman mitään perusteita, mutta kestimme loppuun asti.

Porissa on kiva voittaa, varsinkin lauantaina!

Hyvä pojat, kohti seuraavaa peliä eli SalPa Salosta tulisi seuraavana sunnuntaina vieraaksi Tehtikselle.