C14 Alueliigaa, FC Haka – SalPa: 5-0!

18.9 C-14 Alueliiga Haka vs SalPa, 5-0 (2-0).

Pelipäivä, juhlapäivä. Fantastinen keli ja vielä Tehtis. Vastassa SalPa Salosta.

Voitto alla lähdettiin tähän matsiin ja fiilis joukkueessa oli korkealla tasolla. Sovittiin joukkueen kanssa, että tänään täytyy nauttia. Sarjataulukkoa on turha katsella, jokainen peli lähtee 0-0 tilanteesta ja 110% asenteesta.

1.Jakso

Pelin alku oli hieman tunnustelua ja hakemista. Täytyi löytyä ”tatsi” tekemiseen. Sovimme, että tänään otetaan ylhäältä kiinni ja ”kiimaprässi” ensimmäiselle kymmenelle minuutille. Se tuotti tulosta ja pääsimme niskan päälle ottelussa. Menneellä viikolla avaamispelin hiomista käsitelleet harjoitukset saivat pelimme rullaamaan paremmin. Muutamaa syöttövirhettä lukuunottamatta pelimme sujui mallikkaasti koko ensimmäisen jakson.

Kova prässimme alkoi tuottaa tulosta 23. minuutilla ja loistavan ottelun pelannut Tuomas ”wohveli” Pynnönen sai katkaistua vastustajan maalivahdin avauksen keskialueella ja ”wohveli” näki, että maalivahti oli ulkona maalistaan. Mieletön puolivolley 35 metristä maalivahdin yli! Peli 1-0. Se maali vapautti pelimme. ”Maalivahti avasi pallon suoraan jalkaan noin 35m päähän maalista ja siitä kosketus ja veto maalivahdin yli.” kommentoi nöyrään tyyliinsä Pynnönen.

Peli tosiaan alkoi olemaan meidän. Ottelun 40. minuutilla oikealla laidalla pelannut Jeremias ”jerkku” Partanen saa pallon. Kuljetus keskemmälle, ja fantastinen keskitys kuudentoista rajalta takatolpalle, jossa Wiljam ”wili” Valtosen maalivainu ei petä. Pallo maalin kattoon ja peli 2-0! ”Jerkulta kiva passi takatolpalle, josta oli hyvä laittaa sisään.” kommentoi Valtonen.

Puoliaika.

Pienet analyysit ja neuvot valmentajilta ja hörppyä. Tehtiksen tyylikäs ”pukukoppikello” pirauttaa sen merkiksi, että mennään pelaamaan ja NAUTTIMAAN vielä 40 minuuttia!

2.Jakso

Toinen puoliaika olikin sitten vielä selvempää kotijoukkueen näytöstä. Pallonhallinta Hakalle noin 78% – 22%. 65. minuutti ja 3-0, Valtonen jälleen heiluttamassa verkkoja ja maalaa illan toisensa. Syötön maaliin tarjoili Eemil ”meemil” Sillanpää. ”Pientä sähläystä boksissa ja Eemil sai pallon, hassutti vastustajan ja antoi mulle loistavan syötön, josta oli hyvä putata maaliin.” kommentoi Valtonen toista osumaansa.

Jos ei aikaisemmin, niin nyt peli ratkesi lopullisesti.

Paine käytännössä jatkuvasti SalPan puolustuskolmanneksella ja Haka käytti kesän aikana harjoiteltuja murtautumismalleja tyylikkäästi ja tehokkaasti hyödykseen.

69. minuutti. Kuudentoista rajan hässäkän jälkeen pallo pomppii Juha ”jugi” Närhelle, jonka tarkka jalkapöytäveto painuu 20 metristä vastustamattomasti maalin takanurkkaan. Peli jo 4-0! ”Maali tuli semmoisesta paikasta, josta pääsin hyvin laukomaan” Sanoi Närhi vaatimattomana.

Kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Haka saa kulmapotkun. Sitä antamaan vasurillaan Topias ”il capitano” Listo. Pallo jää pomppimaan ja suuntautuu vastustajan jalasta Veikka ”kaasu jr” Kaasalaiselle kuudentoista rajalle, jonka hiljainen, mutta tarkka veto painuu maata pitkin oikeaan alanurkkaan! 5-0!

Peli Tehtiksellä oli tänään suvereenisti kotijoukkueen. Kaikki olivat onnistujia tänään. Joukkueena voitettiin. Kiitos myös loistavasti pelanneille -03:sille, Veikalle ja Laurille.

Lopuksi vielä ne kuuluisat plussat ja miinukset, jotka jokainen pelaaja tällä kertaa itsearvioi: