B17 kakkonen: Haka-j – PYRY 3-1

Haka-j lähti hakemaan Rauhalasta syksyn ensimmäistä kotivoittoa. Ottelun alku oli kotijoukkueelta erittäin hermostunutta. Vaikeaa oli mutta 15 minuutilla Atte Ahola antoi pitkän avauksen linjan taakse, Petri Jouppi kiitti ja nosti komeasti maalivahdin yli, 1-0. Hetken tuntui että peli lähti kulkemaan mutta ei, tahmeata oli. Avausjakson viimeisellä minuutilla Ville Brander kuitenkin otti komeasti P.Joupin kovan syötön haltuun, eteni tekopaikkaan ja iski taukoluvuiksi 2-0.

Toinen puoliaika oli yhtä vaikeata, peli ei auennut millään. Mukana oli kauden ennätysmäärä vaihtomiehiä, mutta vaihdotkaan eivät tuntuneet saavan peliä kulkemaan. Päinvastoin, vastustaja rokotti 58 minuutilla ja sai hengen päälle. Taas saatiin jännittää loppuun asti kunnes Onni Huvinen ratkaisi pelin 79 minuutilla Niklas Pynnösen syötöstä.

Pelistä kolme pistettä ja kahden pelin ”voittoputki” menossa, siinä ne positiiviset asiat illan pelistä. Mainittakoon nyt kuitenkin Ali Mohammedin pirteä sisääntulo vaihdosta ensimmäisessä virallisessa pelissään Suomen kamaralla.