C14 jatkaa voittoputkessa turkulaisten kustannuksella: TPK-Haka 0-3 ja Haka-TPS 3-1!

Jaa tämä juttu!
Taas mennään! Turku nurin!

Viime viikon sunnuntaina olimme Turussa. Vastassa TPK, jota vastaan emme olleet koskaan aiemmin pelanneet. Sarjataulukkokaan ei paljoa lupaillut. Ottelu alkoi taas niin kovin tutulla tavalla, hermoilulla. Lisäksi vastustaja ei tehnyt puhteesta helppoa, kovalla prässäyksellä meidän syötöt kuriin. Pystysyötöt eivät löytäneet perille. Ensimmäinen puoliaika hermoillessa maalittomana.

Nyt herätys, äijät!

No niin! Puhuttelu ja ”Onnibussilla kotiin-uhkailu” tuottaa tulosta.. 🙂

Toinen puoliaika meidän heiniä. Vastaustajakin alkoi tosin hieman väsyäkin meidän talven kovan kuntokuurin ansiosta.

Jerkku antaa hienon keskityksen laidasta maalille ja epäonnekseen turkulainen osuu palloon ja siitä kimmarilla maaliin. 0-1 meille.

Tämä vapautti. Peli lopullisesti meidän hallussa. Vastustajalla ei mahdollisuuksia. Peli pyöri vastustajan päädyssä. Maksoimme kuitenkin hintaa voitosta, sillä Kalle sai puujalan torjuntatilanteessa ja joutui jättämään kentän. No problem, Antti maaliin ja nollapelit kummallekin molarille. Hyvä äijät!

76” ja Topias tekee 0-2. Wili viimeistelee 0-3 rankkarista ajassa 80”.

Paikkoja tuhlattiin pelissä kymmenkunta. Rutiinivoitto meille keskinkertaisella pelillä. Ehkä keskinkertainenkin on liian hyvä sana tähän. No, joukkueena mentiin ja voitettiin. Kunnia siitä kaikille ja 3 pojoa mukaan kotimatkalle.

Seuraavaksi TPS Tehtiksellä.

Sunnuntai 5.6.2016 Tehtaan Kenttä, Valkeakoski:

Tiesimme, että tästä tulee sarjan yksi kovimmista peleistä tällä kaudella. Tulihan se, mutta meitä ei kaadeta Tehtiksellä!

Peli käynnissä:

Antti maalilla ohjaa peliä.

Tämä olikin sitten tasaisempaa vääntöä. Tilanteita oli puolin ja toisin. Ehkä kuitenkin TPS:n alkupainostuksen merkeissä mentiin. Antti kuitenkin hoiti maalilla hommaa luotettavasti ja hienosti.

Oli meilläkin paikkamme, mutta tuhlailtiin aluksi hieman. Sanoin JP:lle ekalla puoliajalla, että Wili tekee tänään räkämaalin.

Meni 2 minuuttia ja kyseinen sankari prässää TPS:n puolustusta ja maalivahtia siten, että saa pallon itselleen ja pääsee tuikkaamaan pallon tyhjiin. 35” ja 1-0 meille! Hienosti toimittu, Wili.

HT

Ei mennyt kauaa kun sama mies on toisen puoliajan alussa rankkarialueen rajalla ja nostaa volleyllä pallon TPS:n molarin yli: 44” ja 2-0. Veeti syötti. Nyt alkoi kulkemaan paremmin.

Loppua oli oikeastaan kosmetiikkaa, pallo meillä ja Wili tarjoilee Eerolle paikan ajassa 63” -> 3-0.

Ottelun momentum:

TPS kaventaa ajassa 71” 3-1 ja saa vielä puristettua lisää vauhtia.

Ajassa 72” ja pallo vahingossa Antin käteen rankkarialueen ulkopuolella. Suora punainen ja 2 ottelun pelikielto. Liian kovia rangaistuksia ovat tällaiset junioripelissä.

No, ei ollut Antin vika. Kalle maaliin ja homma jatkukoon. Loppu olikin pelin jännittävimmät minuutit koska pelasimme vajaalla, mutta kestettiin kuitenkin ilman suurempaa hätää.

Päivän kuningas Wili  kruunasi päivänsä 2 pohkeen samanaikaisella krampilla. Aikaahan siinä meni kun iso mies talutetaan kentältä kahden miehen voimin.

Kuitenkin, taas menimme joukkueena eteenpäin ja yhtenä rintamana. Hyvä ja siisti peli kaikin puolin. Kiitokset TPS:lle reilusta pelistä!

Kiitokset myös 03:sten luottomiehille, Eerolle ja Maunolle hyvästä pelistä.

Seuraavana Lieto vieraissa ensi keskiviikkona. Tsemppiä pojat!