Naiset jäivät pisteittä Pirkkalassa

Hakan Naiset kohtasivat sunnuntaina 29.5 PJK:n Pirkkalan keskuskentällä.
Molemmat joukkueet valmistautuivat peliin löysästi ja se näkyi pelin alussa erityisesti Hakan pelaamisessa. Vastustaja loi painetta alusta asti kovalla vauhdilla, mikä teki Hakan pelistä hyvin vaikeaa. Kotijoukkue hallitsi peliä ja he katkoivat lähes kaikki Hakan syötöt niin ilmassa kuin myös maassa. Kuitenkin huonoista syötöistä huolimatta pallo saatiin muutaman kerran maalille asti Hakan toimesta, ja ensimmäisellä yrityksellä Julia saa kuin saakin pallon haltuunsa ja päättää laukaista kauempaa ahtaassa tilassa, mutta veto osuu ylärimaan.  PJK ottaa jälleen pallon haltuunsa ja yrittää useaan kertaan nousta lyhyillä syötöillä hyökkäyspäähän, mutta Hakan vahvat topparit pysäyttivät hyökkäyksen ammattimaisesti moneen otteeseen. Vastustajan huolimattomasta syötöstä Ella K lähtee oikealla laidalla nousuun ja vetää kaukolaukauksen sivutolppaan. Ei maaleja Hakalle.
PJK:n tuottama paine on Hakalle yllättävän haastavaa, mikä johtaa pakin huolimattomaan syöttöön omalle maalille ja  maalivahdin potku epäonnistuu. Vastustaja saa pallon haltuunsa ja taituroi sen helpon näköisesti maaliin asti.  Kahdeksan minuutin jälkeen peli PJK:lle 1-0. Helposti päästetty maali sai Hakan pelaajat hermostumaan ja menettämään helpot syötöt vastustajalle. Pelin aikana sattui ja tapahtui vihellyksiä, joita kyseenalaistettiin paljon molempien joukkueiden osalta. Joskus tuntui, ettei tuomari seurannut peliä ollenkaan ja vihelsi miten sattuu, ja tämän johdosta pelaaminen hankaloitui enemmän. Ensimmäisen puoliajan aikana PJK pääsi useasti hyökkäyspäässään hyville maalipaikoille, mutta hyvän pelin maalissa pelannut Kerttu ei taipunut kovan vastustajan edessä. Pitkän ja sekavan 45 minuutin jälkeen siirrytään helpottuneina puoliajalle.
Pienen huilahdustauon jälkeen päästään aloittamaan toinen puoliaika täysin uudella ilmeellä. Haka pääsee pelin makuun ja syötöt alkavat osua kohdilleen. Molempien peli on ajoittain pelkkää ilmassa roiskimista, mutta siitä huolimatta peli pysyy kasassa ja Hakan puolustuspää esittää edelleen vahvoja otteita pelaamalla tilanteet loppuun asti. 60 minuutin kohdalla Hakan keskikentällä pelannut Iida ryöstää taiturimaisesti pallon vastustajan jalasta ja lähtee nousuun vasemmalta laidalta, hän keskittää upeasti pallon maalille ja Ella K ottaa nopeasti haltuun ja vetää, mutta suoraan maalivahdin syliin. Maalivahti avaa pallon pitkälle ja taas juostaan omaan päähän puolustamaan, kunnes Iida ottaa uudestaan pallon jalkaansa 71 minuutilla, vetää korkean kaukolaukauksen ja on tehdä maalin, mutta epäonnistuu. Joukkueiden hermostuneisuus tuli selvästi ilmi ja Iida saa pelin aikana varoituksen suunsoitosta. Loppua kohden peli menee jälleen hallitsemattomaksi ja 77 minuutin kohdalla vastustajan numero 10 pääsee Hakan hyökkäyspäähän, laukoo kaukaa pallon maaliin jo toistamiseen. Ei kauaa toisen maalin jälkeen, kun Hakan puolustus menee jälleen sekaisin ja vastustajan pelaajat junailevat pallon maalivahdin ohi. Kukas muukaan kuin numero 10 tekee maalin 87 peliminuutilla. Peli päättyy Pirkkalassa kotijoukkueen voittoon 3-0, mutta peli oli Hakalle vasta ensimmäinen tappio ja he lähtevät entistä kovemmalla taistelutahdolla kohti tiistain peliä Tehtiksellä Nokiaa vastaan.