D12 tytöt tasapeliin Tehtiksellä

D12 haka - ipa

Haka j. D12 kohtasivat piirinsarjan taistossa Iittalan pallon, Tehtaan kentällä.

Parin tytön poissaolo ja vastustajien suurempi koko ei tyttöjä haitannut, taistelu oli kovaa alusta asti. 8 minuuttia oli pelattu kun Maija Tappura tykitti Haka tytöt johtoon.

Tämän jälkeen IPa hallitsi peliä ja pääsi kaksi kertaa ohittamaan upeasti torjuneen Haka veskari Jasmin Santalan. Hakalla oli myös maalinteko paikkansa, mutta puoliajalle siirryttiin IPan johdossa.

Toisella puoliajalla oli Haka tytöillä syötöt kohdallaan ja näin hallinta siirtyikin Hakalle. Useasti päästiin hyviin hyökkäyksiin ja pelikellon näyttäessä 43 minuuttia teki Elsa Kaihia, Maijan syötöstä 2-2 tasoituksen. Vielä pelin lopussa oli hyviä paikkoja, mutta tolpat piti ottelun tasatuloksessa ja näin pisteet jaettiin 2-2 !

D12 tyttöjen seuraava ottelu on Tiistaina 17.5 klo 18.20 Tehtaan kentällä ja vasta on silloin FC Kangasala !