D 12 tytöt jatkavat voittojen tiellä

Aurinkoisella Pullerin kentällä kohtasivat piirinsarjan ykkösen pelissä HJS sekä Haka j. D12 – tytöt.

Haka tytöt olivat vikkelällä jalalla liikkeellä. Tiiviin keskikentän ja puolustuksen toimiessa oli Haka hallitseva joukkue pelissä. Pelin painopiste oli alusta asti HJS:n maalilla. Pinja Karisalmi ”haistoi” vastustajan pelinavauksen 16 min kohdalla ja iski kiinni, tuloksena 0-1 johtomaali.

Pari minuuttia edellisestä, Roosa Kukkonen syötti ja Iida Mäkelä tykitti haka tytöille 0-2.  Hallinta pysyi Hakalla ja Jasmin Santalan torjunnoilla pysyi kotijoukkue nollilla. Toisella puoliajalla oli Haka tytöilllä useampi läpiajo ja vastustajan maalivahdilla riitti torjuttavaa. 41 min ja onnistuminen tuli, Pinja syötti ja Eliisa Salminen viimeisteli lopputulokseksi 0-3.

Haka D12 tytöillä jatkuivat hyvät esitykset, 2 peliä ja 2 voittoa piirinsarjassa ja molemmat hyvillä peleillä. Jokainen tyttö pelasi mallikkaasti !!