Suuria tunteita Tehtiksellä: FC Haka C14 – ÅIFK, 4-1!

IMG_0035

Helpottiko pojat..? Minua ainakin helpotti.

Kahden turpaanottoreissun jälkeen tiesimme, että nyt on tärkeä peli kyseessä. Lisäksi vakiokalustoa oli sairauksien vuoksi poissa, joten 3 kpl 03:sia mukaan peliin.

En voinut katsoa tätä peliä välillä.. Oli pitkät minuutit. Ja taisi olla meillä kaikilla..

Tämä oli niin tasainen peli kuin ennakkoon odotimme. ÅIFK tuli kovaa ja isolla joukkueella meitä vastaan.

Pelitilanteet aaltoilivat päädystä päätyyn. Kummatkin maalivahdit hoitivat kuitenkin yritykset pois.

Peli ratkesi oikeastaan pariin pieneen harhasyöttöön. Onneksi ne teki ÅIFK, emme me.

19” Tomppa huomaa vastustajan harhasyötön, menee väliin ja antaa vielä Wilille (???!!!). Wili ei erehdy. 1-0. Huoh..

Pelitilanteet pikkuhiljaa keltaisten päätyyn. Ehkä syynä oli myös vastustajan pienoinen turhautuminen.

HT

48” Taas harhasyöttö. No nyt Pynnönen hoitaa itse pallon maaliin! Hyvä Tomppa!

Avauspuoliajalla Kalle hoiti maalissa pari läpiajoa ja toisella puoliajalla myös pari maukasta koppiakin. Hyvä Kalle, hyvin pelattu!

ÅIFK ei antanut periksi, 56” ja 2-1. Sitten peli siirtyi meidän päätyyn.

Olimme välillä aika purjeessa, mutta kestettiin ja taisteltiin. Never surrender!

Vastustajakin hieman helpotti urakkaamme lopussa turhautumalla. Peli kuitenkin pysyi siistinä, sikailuja ei nähty.

79” ja 80”. Jeremias Partanen. Osasto Toijala. Kuului niks ja naks. Peli oli paketissa. Huoh *3…

Kiitokset Eliakselle, Eetulle ja Veikolle! Hyvin meni! Tulkaa toistekin! Iso peukku!

Hyvä pojat! Joukkueen voitto, kaikki antoi kaikkensa! Nyt huilaamaan hetkeksi, ensi viikolla on vuorossa kalavelkojen maksua Paimiossa.