D13 Piiriliigaa: TPV D13 Vihreä – FC Haka D13 Valkoinen, 1-4!

haka_uusi

Torstai-ilta. Tampere. Kauppi 7.

Kokoontuminen. Poikia silmiin katsoessa tiesimme, että tänään jysähtää.

Ja näin kävi. Mustien ollessa omassa pelissään Hämeenlinnassa, valkoiset tekivät sen, mitä heiltä odotettiin. Hoidettin homma kotiin! Itse, omatoimisesti, hyvällä asenteella, liikkuvalla pallolla, kovalla juoksulla ja kauden parhaalla pelillä. Pelasimme joukkueelle.

Tätä peliä oli hieno katsoa paikan päällä. TPV oli alussa niin kova kuin odotettiinkin, mutta emme hätkähtäneet. Emme hätkähtäneet edes sitä, että TPV:n maalilla seisoi yksi alueen kovimmista maalivahdeista. EL-pelaaja.

Alku oli tietenkin hieman jännittämistä ja tunnustelua molemmin puolin ja tilanteet vaihtelivat puolelta toiselle.

Pikkuhiljaa sateen hieman yltyessä, Haka alkoi saamaan tilanteita TPV:n maalille. Monta pommia saatiin vedettyä kohti vastustajan maalivahtia, kunnes ajassa 2” Matias laittaa oikeaoppisesti pallon päätyrajalta takaviistoon kohti Arttua. Maalivahti sivuttaisliikkeeseen, mutta hän ei tiennyt kenelle pallo menisi.

Pallo meni Artulle. No niin ja näin. Vasuri puhui ja pallo verkkoon. 0-1 meille ansaitusti.

Pääsimme vihdoin pelaamaan hieman vapautuneemmin isolla kentällä. Enempää tilanteita ei ensimmäisellä puoliajalla kuitenkaan nähty vaan tauolle numeroissa 0-1.

Toisella puoliajalla Aapo aloitti show:n ajassa 36” puskemalla Mikon kulman verkkoon. Hieno maali, oppikirjasta kopioitu. 0-2.

Ei menty kauaa. 43” ja Mikkoa rikottiin rangaistusalueella. Mikko itse pilkulle ja pallo ylänurkkaan. 0-3.

Päivän komein: Mikko oikealta laidalta päätyrajalle, pallo takaviistoon pilkun kohdalla odottaneelle Majuri Viitaselle. Majurin lanne liikkui ja odotimme Majurin ratkaisua. Ei vetoa! Mitä ihmettä! Vikke kuitenkin päätti siirtää pallon vielä kertaalleen vasemmalle, Miskalle. Mies aivan vapaana ja pallo verkkoon. 0-4 ajassa 52”.

Hetkellinen otteen herpaantuminen ajassa 53”, 1-4. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan korjasimme kauden viimeisestä pelistä voiton kotiin maalein 1-4.

Tämä oli koko joukkueen voitto. Tämä oli valkoisten voitto. Omatoimisesti, hyvän valmennuksen oppeja käyttäen, joka pallosta taistellen ja vääntäen.

Hieno lopetus kaudelle. Kaikki onnistuivat, ihan jokainen. Iso kiitos pojille! Teistä kaikista voi olla ylpeä. Niin joukkuetoverit, vanhemmat, isovanhemmat kuin taustatkin.