D-tytöt Särkänniemi Cupissa

Jaa tämä juttu!

D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin  nurmi kentillä !

Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat tiukasti vahvasti hyökkäävää vastustajaansa vastaan, joka teki turnauksessa 19 maalia. Puoliajalle siirryttiin 0-0 tilanteessa. Toisen puoliajan toisella minuutilla pääsi TPV iskemään pelin ainoan maalin, joka takasi heille avauspisteet. Haka tytöt pelasivat mallikkaasti, puolustuksen viimeisenä lukkona  oli maalivahti Hanna Ketonen, joka palkittiin tsempparina upeista torjunnoistaan !

IMG_0049
Uhrautuvaa puolustamista !
IMG_0071
Sara, Ella, Juti, Hanna sekä Juulia puolustustamassa

Toiseen peliin tuli vastustajaksi Kotkan Nappulat. Vastustajan hyvin liikkuva hyökkäyspeli tuotti tulosta 6 minuutin jälkeen ja näin puoliajalle siirryttiin 0-1 tianteesta. Tiukkojen tilanteiden jälkeen sai KoNa iskettyä toisen maalin, taas erinomaisesti pelanneen Hannan taakse, lopputilanteeksi 0-2. Vielä jäi avausmaali Hakalta tekemättä, mutta puolustuspään erinomainen taistelu enteili hyviä hetkiä seuraaviin peleihen. Pelissä tsempparina palkittiin ”liimanäppi” Hanna Ketonen.

IMG_0152
Iiris taistelemassa, Juulian ja Jennan avustaessa
IMG_0219
Ellan taidonnäyte !

Lauantaina oli vuorossa yksi peli ja sen jälkeen suuntasivat tytöt kohti Särkänniemen huvipuiston pyörteitä. Siitäkö innostuneena?  he järjestivät kentällä jo esimakua huvipuiston laitteiden kieputuksista ja sen pääsi kokemaan Jyväskylän PalloKerhon tytöt. Olivia syötti 4 ja 8 minuutin kohdalla Anniinan maalinteko tilanteisiin ja Anniinan molemmista onnistuessa, siirtyi Haka tytöt 2-0 johtoon jo pelin alkuvaiheessa.  Juulian laukauksen ohjasi Jenna kantapäällä maaliin ja puoliaika tulos oli näin 3-0 Hakalle. Toisella puoliajalla Juulia syötti ja Anniinan viimeistellessä, kypärätemppu oli valmis. 35 minuutin kohdalla saadusta kulmasta iski Jenni kauden avausmaalinsa ja lopputokseksi tuli 5-0 Hakalle. Pelissä palkittiin tsempparina Jenni, kaikkien hyvin taistellessa.

IMG_0031
Näin tehdään maali, näyttää Anniina !
IMG_0110
Ja tästä maalivahdin ohi verkon perukoille, ajatteli Jenni, 5-0 !

Sunnuntai aamuna tuli vastaan takaosumitta selvinnyt BK-48, Vaasasta. Pelin alussa pääsivät Vaasalaiset iskemään pallon Hakan verkkoon. Tiukoista tilanteista huolimatta, tämä oli puoliaika tulos. Haka pääsi toisella puoliajalla hätyyttelemään vastujan maalia ja kerran jo maaliakin juhlittiin, kunnes tuomarin vihellyksen syynä olikin paitsio.. Loppuunsaakka taistelessa pääsi viimeisellä minuutilla lohkon voittanut BK-48 vielä tekemään lopputulokseksi 0-2. Tsempparina palkittiin puolustuksen taistelija Ella Seeck. Tämä lopputulos tiesi Haka tytöille sijoitus peliä , sijoista 7-8 ja vastustajaksi Salon Palloilijat.

IMG_0107
Hannan taidonnäyte !
IMG_0037
Olivia ja kaksintaistelu.

Viimeisessä pelissä taisteltiin sijoituksesta turnauksessa. Tämän tytöt tiesivät ja taistelu kentällä oli sen mukaista. Ensi hetkillä tykitti Anniina pallon ylärimaan ja myöskään tolpat eivät säästyneet osumilta Haka tyttöjen yrittäessä maalia. Ensimmäisellä puoliajalla ei osumia nähty, mutta heti toisen puoliajan aluksi SalPa onnistui. Tästä alkoi kova taistelu , molempien joukkueiden tahtoen voittoa. Vain 57 sekuntia ennen täyttä aikaa iski Hakan ”maalitykki” Anniina pelin tasoihin ja näin siirryttiin upean taistelun jälkeen rangaistuslaukaus kilpailuun.  Esimmäisenä laukaisi Haka ja Anniina, joka siirsi pallon varmalla laukauksella verkon perukoille. SalPan pelaajan hyvän laukaisun aavisti Hanna, mutta kuti painui maaliin ja näin tilanne oli 1-1. Seuraava pilkku oli vastustamaton ja sen laukaisi Jenna, yläriman kautta maaliin. SalPan laukaisijan kuti oli hyvä, mutta Hakan ”Casillas” eli Hanna ”roippasi”palloon ja liimasi sen !! Nyt oli Hakalla mahdollisuus ratkaista peli, Juulian viuhava tykki painui vähän maalin ohitse ja näin oli vuorossa SalPan kolmas laukaisija. Laukaus oli taas hyvä, mutta Hannan uskomaton torjunta varmisti Hakalle turnauksen 7.sijan. Peli oli erittäin yleisö ystävällinen ja sitä olikin seuraamassa rankkareiden alkaessa kentän laidalla sankka joukko. Pelissä tsempparina palkittiin keskikentän uurastaja Jutta Kortelainen.

IMG_0304
Näin torjutaan rankkari !!
IMG_0314
Tiukan taistelun jälkeen oli ansaittu ”juhla”rinki , Hannan ympärillä !!

Tytöt pelasivat koko turnauksen erittäin hyvin, päästäen vain 6 maalia ! Kaikkien tyttöjen suoritus oli erittäin hyvä, 10+! Pelit pelattiin komeassa kesä säässä ja turnaus oli hyvin järjestetty, kiitos järjestäjille!

Turnauksessa palkittiin joka joukkueesta yksi pelaaja turnauksen päätteeksi ja Hakasta palkittiin, maalitykki, Anniina. Myös maalivahti Hanna suoriutui erityisen loistavasti, kahdesti tsemppari ja uskomattomat rankkari torjunnat, joita vastustajan valmentajakin kehui upeiksi !

Joukkueen suoritukset ikuisti upeilla kuvillaan  ,joukkueen valmennuksessa oleva,  ”paparazzi” Kartsa Ketonen ja näitä otoksia olemmekin päässeet nauttimaan koko kauden ajan !!