C14 Pojat YJ1– SalPa 2-2

FC HAKA j YJ1 kohtasi SalPa Salosta Sunnuntaina 7.6 Valkeakosken Saharassa. Kuinka ollakaan taas keskikentän vakioavauksesta puuttui Markus ja Vikke. Huonoa tuuria tuntuu olevan HAKAn kohdalla aivan liikaa näiden loukkaantumisten ja sairastumisten suhteen.

Haka pelaa yleensä 4-3-3 systeemillä. 02-ikäluokasta oli saatu Seeti paikkaamaan ja hyvin hän paikkansa täytti.

Ensimäisellä puoliajalla kova myötätuuli auttoi HAKAn pienoista hallintaa ja toi maalipaikkoja. Mutta 24’ SalPa iski nopeasta vastahyökkäyksestä tilanteeksi 0-1. Siitä sisuuntunut HAKA laittoi heti keskiympyrän aloituksesta pallon pussiin ja tilanteen tasoihin 1-1. Maalien välillä oli 59 sekunttia.

Peli tasaantui ja aaltoili molemmissa päissä. Lopulta 32’ Hene latasi HAKA 2-1 johdon Tompan mainosta syötöstä.

Toinen puoliaika sekä tuuli käänsi hallinnan vastustajalle. Ja heti alussa SalPa tasoitti pelin 2-2:een. Tämä tulos säilyi loppuun saakka huolimatta SalPan kovasta painostuksesta.

FC HAKA j YJ1 kokoonpano: Samu (1), Antti(4), Ville(9), Joonas K.(10), Aku (11), Joonas V.(14), Henrik (15), Tuomas (17), Niklas(19), Seeti(21), Olli(27), Tomy(35), Otto (42)

FC HAKA j YJ1 maalintekijä(syöttäjä):

24’:                                     1-1                 19 (35)

32’:                                     2-1                 15 (35)