D-tytöt pisteputkessa !

Jaa tämä juttu!

D-tytöt kohtasivat Saharassa Parolan Visan tuulisissa oloissa.

Ensimmäisellä puoliajalla Haka tytöillä oli myötätuuli ja hallitsivat peliä. Pelin kolmannella minuutilla Anniina Passila syötti Jenna Lehdon läpiajoon ja Jennan tarkalla sijoituksella Haka siirtyi johtoon.  Haka loi hyvin paikkoja ja pelikellon näyttäessä 15 min, syötti Jutta Kortelainen Juulia Ruutanalle, joka tykitti Hakan 2-0 johtoon. Haka loi useita paikkoja ja puoliajalle siirryttin 2-0 tilanteessa.

Toisella puoliajalla oli ParVilla myötätuuli ja he hallitsivat peliä. 43 minuutin kohdalla he kavensivat ottelun 2-1 tilanteeseen. Loppuhetkillä pallo kävi molemmissa Hakan tolpissa, mutta hyvin pelannut maalivahti Hanna Ketonen esti lisämaalit. Kun lisämaaleja ei tullut niin Haka otti toisen peräkkäisen voittonsa.  Myös Hakalla oli hyviä paikkoja, jotka ParVin maalivahti hoiti puolustuksensa avustuksella.

Haka tytöillä oli kaikilla erittäin hyvä taisteluilme ja pelissä tsempparina palkittiin Jenna Lehto.

Haka tyttöjen seuraava peli on Torstaina 4.6 Forssassa, Ryskettä vastaaan.