B-tytöt: Kauden viimeiden peli

Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu oli muutamalle pelaajalle viimeinen peli tässä joukkueessa.

Ensimmäisellä puoliajalla pelattiin tarkkaa peliä molemmin puolin. Huippupaikat olivat kortilla. YJ sai kuitenkin pelin mukavasti haltuun, ja pallo liikkui hieman kuoppaisella nurmella näppärästi.  Valitettavasti viimeiset syötöt karkailivat vastustajan jalkoihin tai maalivahdin haltuun. Ottelussa esiin tuli myös joukkueen kauden suurin ongelma: suurin osa hyökkäyspään pelaajista kärsivät loukkaantumisista  ja hyökkääjinä jouduttiin peluuttamaan mm. toista maalivahtia. Ottelun ensimmäisen maalin teki kotijoukkue unelmalaukauksella 16-rajan ulkopuolelta. Tähän vetoon ei maalivahdilla ollut paljon saumaa, pallo olisi pitänyt jo aikaisemmin saada purettua kauas pois omalta alueelta.
Toiselle puoliajalle saimme jatkettua hyvää fiilistä ja pelikin kulki ihan mallikkaasti. Suurta hätää ei omassa päässä juuri ollut, mutta hyökkäyksemme olivat vaisuja. Erikoistilanteen jälkitaistelusta saimme kuitenkin ihan ansaitun tasoituksen. Maalin pamautti verkkoon voimalla Pake, joka oli hyvällä hengellä ja taisteluilmeella pelissä mukana. Toinen onnistuja oli Oona, jonka nousut laitapakin paikalta aiheutti paljon päänvaivaa vastustajalle. Harmillisesti kotijoukkue kuitenkin sai vastahyökkäyksen jälkeen monen pompun kautta sen ratkaisevan 2-1 maalin  ja YJ koki  kauden viimeisessä pelissä harmittavan tappion.
Valmentajana haluan kiittää kaudesta pelaajia, olette aivan mahtavia tyyppejä ja toivottavasti jatkatte harrastusta hienon lajin parissa tulevaisuudessakin. Suuri kiitos muille valmentajille, huoltajille ja joukkueen johtajille. Myös kiitokset kaikille vanhemmille, kun veitte tyttöjä kahden kaupungin väliä harjoituksiin ja kannustitte peleissä.