B-pojilla tahmea alku ykkösessä

Syyskierrosta on nyt pelattu kolmen ottelun verran, ja Hakan pistetilille on kirjattu ainostaan yksi piste. Avausottelussa 3.8.  TPS:n kakkosjoukkuetta vastaan päädyttiin tasapeliin. Voitto olisi ollut otettavissa kotiin, sillä Haka johti Rauhalassa 50 minuutin hyvän pelin jälkeen turvallisen tuntuisesti 3-0.  Vaihtojen jälkeen ote kuitenkin repsahti, ja TPS pääsi kannoille parin minuutin kuluessa. Harmittava tasoitus tuli sitten yliajalla. Maalinteossa onnistuivat Alex Hård ja Antti Kekkonen kahdesti.

Vantaalla 10.8. ei valkopaidoilla ollut jakoa VJS:aa vastaan. Hakan verkkoon lipsahti kuusi maalia. Muutamia tekopaikkoja kyettiin järjestelemään, mutta tehot puuttuivat. Tuloksena olivat klassiset 6-0 -lukemat.

KaaPo vieraili Rauhalassa 16.8. Tasaisen alun jälkeen Haka sai hyvän otteen pelistä ja hallitsi suvereenisti kenttää kuusikymmentä minuuttia. Vieraat onnistuivat kuitenkin hyvällä onnella menemään johtoon löysästi pelatusta kulmatilanteesta. Toisella jaksolla Akseli Tiensuu tasoitti niin ikään kulmurin jatkotilanteesta.  Kun peliä oli pelaamatta 9 minuuttia, Ali Al-Zubeidi onnistui laittaman pallon tyhjään maaliin.

Haka pystyi sen jälkeen kohtuullisen hyvin jäädyttämään peliä, mutta varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla vieraiden 35 metristä laukoma suora vapari maalin ylänurkkaan koitui kohtalokkaaksi. Tasoituksen jälkeen KaaPo pääsi vielä yliajalla rynnimään maalintekoon. Viimeisellä minuutilla olisi Hakalla ollut vielä paikka tasoitukseen, mutta laukaus kilpistyi tolppaan. Katkera 2-3 tappio ei vastannut kenttätapahtumia.

Toivottavasti nyt kantapään kautta tuli taas kerratuksi, että jokainen ottelu pitää pelata täysillä ja taktisesti viisaasti loppuun. Johtoasemaa ei sovi menettää kerta toisensa jälkeen, oli vastustaja sitten heikompi tai vahvempi. Seuraavassa vieraspelissä SalPaa vastaan voisi suunnan kääntää.

Haka-KaaPo B

Toisella puoliajalla Markus Salonen aiheutti monia vaaratilanteita KaaPo:n puolustuspäässä. Matti Jussila seuraa taustalla.